Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Onze diensten

Webdesign

De lay-out, het uitzicht, kortom de eerste indruk : dit is wat de bezoekers zién. We zorgen voor een design dat op maat van uw huisstijl gemaakt wordt. Zo kan de website dezelfde herkenbaarheid van uw zaak of fysieke winkel uitstralen zodat de bezoekers een vertrouwd en aangenaam gevoel krijgen. Wij passen elk ontwerp aan totdat u zelf volledig overtuigd bent, tot in alle puntjes en details!

Webdevelopment

Eens het ontwerp op punt staat, doen we het nodige om de website ook functioneel te maken. Daarin programmeren we naar wens alle mogelijkheden voor u. Dit gaat van standaard zaken zoals een contactformulier, maar kan uitgebreid worden naar een webshop, reservatiemodule, online ticketing, ... je kunt het zo gek niet bedenken: wij programmeren het! Zolang er énige logica in te vinden is... :-).

Web-apps

Smartphones en andere mobiele toestellen vertegenwoordigen de grootste groep van uw bezoekers. Wij optimaliseren elke website zodat deze perfect aangepast wordt en de belevenis op elk toestel even vlot verloopt. Wij programmeren eveneens web-apps naar wens, zodat de gewenste functionaliteiten uiterst handig te gebruiken zijn - altijd en overal.

meer over web-apps

Hosting & domeinnamen

Wij staan in voor de registratie van uw domeinnaam en zorgen voor kwalitatieve, krachtige en betrouwbare hosting. Zo draait uw website in alle omstandigheden op volle kracht, zodat er geen vertragingen optreden!

E-mail & Office365

Aan uw domeinnaam is onlosmakelijk ook een e-mailadres gekoppeld: dit oogt veel professioneler dan @hotmail.com of @telenet.be en maakt ook een mooi onderscheid tussen werk en privé. Wij bieden ondersteuning aan indien nodig, voor het aanmaken van de e-mailadressen en het opzetten ervan op uw diverse apparaten: computer, smartphone, online, ...

Uw e-mailadres kan eveneens gekoppeld worden aan Office365: zo geniet u van een volwaardig e-mailadres aangevuld met 1TB cloudopslag (OneDrive), een agenda die gemakkelijk te synchroniseren valt, Office-apps, en nog veel meer!

IT Advies en support

Voor onze klanten bieden wij ook IT-support en advies aan. Bij problemen, hulp, onderhoud of vragen, bieden wij advies en waar nodig hulp. Indien de problemen te complex zouden zijn, kunnen wij zelf rekenen op betrouwbare partners waarmee wij samenwerken.

Al sinds de start in 2011 staat één ding centraal bij DBSOLUTIONS: advies op maat van de klant. Ik luister graag naar elk project en elke uitdaging, om de best aansluitende dienst te bieden. Zo slagen we erin om gericht advies te geven én krijgt elk project een persoonlijke touch en aanpak!
- Bert DUJARDIN, zaakvoerder
Terug naar boven